beauty

Sothys Depolluting Youth Cream


// tuote on saatu testiin //

Tänään esittelyssä yksi kevään suosikkituotteistani nimittäin Sothys Detox Energie Depolluting Youth Cream kasvovoide. Sothysin kasvovoiteet ovat yksiä ihan ehdottomia suosikkejani ja heiltä löytyykin erittäin hyvä valikoima erilaisia kasvovoiteita ja muita tuotteita kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille.

Tämä Depolluting Youth Cream kasvovoide suojaa ihoa saasteilta yms. ja tasapainottaa sekä kirkastaa ihoa. Tätä voi myös käyttää ihan hyvin päivä- kuin yövoiteenakin. Koostumukseltaan voide on hyvin levittyvä ja imeytyy nopeasti, helppo ja nopea käyttää aamuisinkin kun on kiire.

 

 

Onko Sothys tuttu merkki?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s