beauty

Ziaja x 2

// tuote on saatu testiin //

Se olisi jälleen perjantai, mutta tällä kertaa ei mikä tahansa perjantai vaan viimeinen koulupäivä ja viimeinen päiväkotipäivä, syksyllä onkin jännää kun alkaa eskari pienimmällä. ❤ Muutama viikko olisi vielä töitä ja sitten olisi muutaman viikon kesäloma luvassa, toivottavasti olisi aurinkoista ja lämmintä tänä kesänä. 🙂

Tänään olisi testivuorossa kaksi tuotetta Ziajalta nimittäin heidän kosteuttava päivävoide kasvoille ja käsivoide kuiville käsille. Ziajan tuotteita onkin tullut muutamia aikaisemminkin kokeiltua ja olen tykännyt näistä kyllä. Tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja kuitenkin luonnollisia ja hyvälaatuisia ja tietenkin kosteuttavia. Nämäkään eivät tee poikkeusta ja nämäkin molemmat ovat oikein ihania. Vaikka nyt onkin jo kesä ja kevään aikana näitä testailin niin sen verran on ollut kuiva iho edelleen että on kyllä tullut tarpeeseen nämä. Jotkut voiteet ovat jotenkin todella raskaita ja tunkkaisiakin mutta nämä ovat ihanan raikkaita ja nopeasti imeytyviä, ihania.

 

Mitä mieltä olet Ziajan tuotteista?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s