beauty · loving

Kure Bazaar Lipsticks

// tuotteet on saatu testiin //

Tänään testissä ihanat Kure Bazaarin huulipunat. Itselleni Kure Bazaar on enemmän tuttu heidän ihanista kynsilakoistaan mutta heiltä löytyy myös näitä huulipunia ja huulituotteita. Kure Bazaarin huulipunat ovat vegaanisia ja niiden sävyt sopivat täydellisesti yhteen heidän kynsilakkojen sävyjen kanssa, täydellisiä siis yhdessä käytettävänä. Näissä punissa on laadukkaat pakkaukset ja tuotekin on laadukkaan oloinen. Kestävyys näissä on hyvä mutta kuitenkin helppo lisäillä päivän mittaan.

Yksi asia näissä on ihan parasta nimittäin nämä ovat uudelleen täytettäviä. Kun yksi sävy loppuu niin tilalle voi ostaa tuollaisen täyttöpakkauksen ja käyttää jo olemassa olevaa pakkausta, mahtava juttu vai mitä?

INCI: Ricinus communis (castor) seed oil*, octyldodecanol*, candelilla cera (euphorbia cerifera (candelilla) wax)*, caprylic/capric/triglyceride*, copernicia cerifera (carnauba) wax*, talc**, oryza sativa (rice) bran wax*, vaccinium macrocarbon seed oil**, butyrospermum parkii (shea) butter*, irvingia gabonensis kernel butter*, heliantus annuus (sunflower) seed oil*, hydrogenated coco-glycerides*, punica granatum sterols*, tocopherol*, kaolin***, C18-36 acid triglyceride*, squalene*, parfum (fragrance)*, beta-sitosterol. [+/-] : CI 77891 (titanium dioxide)***, CI 77491 / CI 77492 / CI 77499 (iron oxides)***, CI 15850 (red 6 / red 6 lake / red 7 lake), CI 19140 (yellow 5 lake), CI 42090 (blue 1 lake), CI 45410 (red 27 / red 27 lake / red 28 lake), CI 15985 (yellow 6 lake)

Oletko kokeillut Kure Bazaarin huulipunia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s