beauty

Testissä Kolme Cosmetics Puhdistusmaitopulveri

// tuote on saatu testiin //

Tänään testissä on Kolme Cosmeticsin puhdistusmaitopulveri. Tämä on puhdistustuote joka on pakkauksessa jauheena. Tuotetta on helpoin käyttää niin että kaataa vähän jauhetta kämmenelle ja sitten lisää vähän vettä sekaan ja sitten sekoitellaan ja puhdistustuote on valmis käytettäväksi. Itse epäilin aluksi vähän että onko tuotetta hankala käyttää kun se pitää ns. valmistaa ennen käyttöä mutta viikon sisällä tästä sekoittelusta muodostui jo rutiini ja osasi laittaa kerralla jauhetta ja vettä sen verran että se riittää itselle. Muutaman päivän harjoituksen jälkeen ei siis mitään ongelmaa. 🙂

Mitä mieltä olin sitten tuotteesta muuten? Pakko sanoa että tykkäsin kyllä tästä paljon. Kasvot puhdistui hyvin ja nopeasti ilman mitään hankaamista tms. Hellävarainen ja luonnollinen sekä tehokas puhdistus, erittäin hyvä siis! 4,5/5 pistettä. 🙂

 

Oletko kokeillut Kolme Cosmeticsin puhdistusmaitopulveria? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s