beauty

Vivaiodays x 3

// yhteistyössä Vivaiodays // tuotteet on saatu testiin //

Vivaiodays Apricot Oil Nourishing Face & Body Lotion on ihana mm. aprikoosiöljyä sisältävä voide kasvoille ja vartalolle. Tämäkin sopii täydellisesti myös herkälle iholle ja voi käyttää myös ärtyneelle iholle. Tämä voide kuivuu nopeasti eikä ole yhtään tahmea. Sopii täydellisesti siis myös lapsille. 

Vivaiodays Turmeric Broad Spectrum Sunscreen aurinkovoide on valmistettu orgaanisesta kurkumaöljystä ja päällystämättömästä sinkkioksidista, joka on turvallinen ihoa auringolta suojaava ainesosa. Sopii täydellisesti myös herkälle iholle. Tämä tulee varmasti nyt keväällä käyttöön kun aurinko alkaa (toivottavasti) paistamaan enemmän. 

Vivaiodays Olive Oil All Purpose Rescue Balm Gel on ihana monitoimigeeli jota voi käyttää melkeinpä mihin ongelmaan vain mm. kuiville huulille, kuivalle ja ärtyneelle iholle, jopa lievään ihottumaan voi tätä kokeilla. Tämäkin on hyvänkokoinen tuote, kulkee helposti mukana. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s