beauty

Testissä: Vivaiodays

// yhteistyössä Vivaiodays // tuotteet on saatu testiin // 

Tänään esittelyssä Vivaiodaysin ihanat tuotteet. Vivaiodaysin tuotteet ovat suunnattu ensisijaisesti vauvoille ja lapsille mutta sopivat täydellisesti koko perheen käytettäväksi. Sarjasta löytyy kuusi erilaista tuotetta jotka kaikki ovat saaneet inspiraationsa eri maista. Tuotteet ovat luonnollisia ja ympäristö on otettu huomioon sillä pakkaukset ovat kierrätettäviä, tuotteiden raaka-aineissa on hyödynnetty luomuviljeltyjä ainesosia ja tuotteilla on cosmos organic -sertifikaatti. 

Kuusi eri tuotetta ja niistä löytyy jokaiselle kaikki tarpeellinen niin ihonhoidosta hiusten pesemiseen ja auringolta suojaamiseen. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 15-28 € välillä, tällä hetkellä saat tuotteet alennettuun hintaan Vivaiodaysin verkkokaupasta, klikkaa tästä niin pääset suoraat kauppaan! 

Testailtiin tuotteita yhdessä 5- ja 9-vuotiaiden poikien kanssa ja tykkäsimme kaikki näistä. Mikään tuote ei kirvellyt tai aiheuttanut ihon kutiamista tms. joten tuotteet todellakin ovat hellävaraisia ja sopivat herkällekin iholle. En voi muuta kuin suositella näitä ihan kaikille. ❤
Ihanaa pääsiäistä! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s