beauty

Eila Hellgren Skincare

// tuotteet on saatu testiin //
Onko Eila Hellgrenin tuotteet tuttuja? Tuotteet ovat luonnollisia ja laadukkaita. Ihonhoitotuotteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja hoitavat ihoa hellävaraisesti ja sopivat kaikille ihotyypeille. Helsingistä löytyy myös Eila Hellgrenin ihonhoitoklinikoita. 
Tuotteita löytyy kaikkeen tarpeelliseen mutta ei yhtään ylimääräisiä. Nämä ovat vähän niin kuin vähemmän on enemmän. Tuotteet ovat käytössä hellävaraisia mutta erittäin toimivia ja laadukkaita. Nämä eivät kuivata ihoa yhtään vaan tuntuu siltä että iho voi hyvin kun näitä käyttää. Täydelliset myös näin kuivalle iholle käytettäväksi, uskoisin että sopii useimmille erittäin hyvin. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s