beauty

Sothys Commage Sublimateur Silhouette

// tuote on saatu testiin //
Tänään esittelyssä uusi suosikki nimittäin Sothys Commage Sublimateur Silhouette geelimäinen kuorinta. Olen tätä nyt parin viikon ajan käyttänyt aina kun olen käynyt suihkussa ja heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho tuntui kyllä heti hieman pehmeämmältä ja sileämmältä. Monesti tälläiset kuorinnat ovat jotenkin liian karheita mutta tämä on juuri täydellinen, sellainen pehmeä ja sopivasti karhea. 😀 Tässä on myös ihana hento tuoksu. Erittäin ihana siis, täytyy vähän säästellä tätä koska haluaisin saada tämän kestämään kesään asti. Uskoisin tämän olevan erittäin hyvä myös käytettäväksi ennen itseruskettavan laittoa jos sellaisia käyttää. Pisteitä tälle ehdottomasti 5/5!

Käytätkö vartalonkuorintatuotteita? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s