beauty

Ihanat kaupat x 3

Tänään ajattelin vinkata kolme ihanaa liikettä jotka kaikki löytyvät Espoosta kauppakeskus Ainoasta. Tässä nyt vain kolme eri liikettä mutta kyllä siellä oli monta muutakin erittäin kivannäköistä liikettä. Ensimmäisenä Little Bouquet Factory, ihana pieni kukkakauppa ja niin kauniita kukkia. Ihastelin vähän aikaa mutta mitään en raaskinut kotiin ostaa. 

Seuraavana ihan kukkakaupan vierestä löytyi Cafelatte Lifestyle, erittäin kaunis kauppa tämä myös ja tuolta kyllä löytyisi vaikka mitä ihanaa. Kannattaa käydä täälläkin samalla!

Sitten kolmantena Sostrene Grene, tähän kauppaan eksyin ensimmäisen ja viimeisen (ainakin silloin luulin niin) kerran Kööpenhaminassa jokunen vuosi sitten. Muistan että silloin mietin vain että miksi tälläistä ei löydy Suomesta?! No näköjään löytyy. Ihana kauppa josta löytyy vaikka mitä ihanaa kotiin ja vieläpä varsin kohtuullisella hinnalla. Tämä on vähän niin kuin Tiger mutta ihanempi. 😀 Nappasin muutaman kuvan täältä teille tähän alle… Samasta kerroksesta näiden kauppojen kanssa löytyy myös ihana kahvila jonka nimeä en nyt juuri muista, mutta heiltä saa jättikorvapuusteja! 

Mikä on sinun suosikkikauppa juuri nyt? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s