beauty

Look Fantastic Beauty Box March 2020 Unboxing

Maaliskuun Look Fantastic Beauty Box on täällä! Ja tänään unboxataan se. Laatikko on jälleen erittäin kiva mutta tässä kuussa sisältö oli kyllä erityisen kiva. Boxista löytyi mm. Madaran, Ritualsin ja First Aid Beautyn tuotteet. Madara on yksi suosikkimerkkini luonnonkosmetiikan puolelta joten on mahtavaa että sellainen tuli myös Look Fantasticin boxista. Tällä kertaa boxin kaikki tuotteet taitavat jäädä itselleni käyttöön ja ihanaa kun tuli myös sellaisia tuotteita merkeiltä jotka itselle ihan uusia. Suosikki näistä jo etukäteen on kyllä tuo Madaran silmänympärysvoide. Näistä kaikista tuotteista lisää blogissa jossain vaiheessa sitten myöhemmin keväällä. 

Piditkö maaliskuun Look Fantastic Beauty Boxista?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s