beauty

Sudio Regent II + alennuskoodi

// yhteistyössä Sudion kanssa //
Tänään olisi luvassa vähän erilainen postauspäivä, ajattelin esitellä uudet ihanat valkoiset kuulokkeeni Sudiolta. Nämä kauniin valkoiset kuulokkeet kultaisilla yksityiskohdilla ovat ihan täydelliset. Tähän malliin saa myös vaihdettavia capseja. Regent II kuulokkeet ovat myös siitä kivat että ne ovat taittuvat ja menevät tarvittaessa pieneen tilaan. Kuulokkeita voi käyttää langattomasti bluetooth yhteydellä tai sitten ihan aux-johdolla. Näistä löytyy myös melua eristävä ominaisuus. Hintaa Regent II kuulokkeilla on 89 € ja väreinä löytyy musta ja valkoinen. 
Kuulokkeet ovat kevyet ja niitä on erittäin helppo käyttää ihan vaikka vain kotona siivotessa tai ulkona lenkillä. Itse en ole koskaan ennen käyttänyt tämän mallisia kuulokkeita musiikin kuunteluun joten näiden äänenlaatu yllätti itseni täysin, niin täydellistä. 
Sudiolta löytyy useita erilaisia ja erivärisiä kuulokkeita joista jokainen löytää varmasti oman suosikin. Heiltä löytyy nykyisin näköjään myös tyylikäs kaiutin, Femtio joka vaikuttaa aika täydelliseltä sekin. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Sudion valikoimaan jos ei heidän tuotteet vielä ole tuttuja. Postauksen lopusta löydät myös alennuskoodin…

|| ALENNUSKOODI || Sain myös teille alennuskoodin Sudiolle. koodilla: tiinam saat – 15 % alennusta Sudion ihanista kuulokkeista! Shoppailemaan pääset vaikkapa suoraan klikkaamalla tästä.

Millaiset ovat sinun suosikki kuulokkeesi? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s