beauty

Dermosil x 2

Vähän aikaa sitten tein pitkästä aikaa Dermosil tilauksen. Heidän tuotteensa ovat aina olleet todella hyviä ja muutamasta tuotteesta onkin tullut jo ihan must-tuote ja yksi sellainen on tämä ihana vaaleanpunainen pullo eli E-vitamin sarjan puhdistusvaahto. Tätä olen tilannut jo aikaisemminkin muutaman kerran ja tämä on kyllä erittäin hyvä ja nopea tapa saada kasvot puhdistettua. Tällä kertaa nappasin tilaukseen pienemmän pullon sillä muistelen että tämä oli myös erittäin riittoisaa. 

Tämä toinen tuote onkin sitten ihan uusi tuttavuus, Leave-In Conditioner suihkehoitoaine. Joudun käyttämään aina hiuksia pestessä hoitoainetta ja monesti vielä lisäksi tälläistä suihkehoitoainetta. Tätä en ikinä ollut kokeillut ennen, mutta tästä tuli heti uusi suosikkituote. Tätä kun laittoi pari suihkausta niin se riitti jo oikein hyvin ja hiukset olikin sitten helppo harjata. Täydellistä. 

Pidätkö Dermosilin tuotteista?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s