beauty

Sothys Teint Transparent Fixating Compact Powder

// tuote on saatu testiin //

Tänäänkin vuorossa yksi suosikkituotteeni Sothysin valikoimista nimittäin heidän Teint Transparent väritön puuteri. Tämä puuteri on erityisen täydellinen silloin kun meikkipohjaa täytyy korjata keskellä päivää. Puuteri on siis väritöntä ja erittäin hienojakoista ja kevyttä mutta silti tätä ei tarvitse paljoa kerrallaan käyttää, pienikin määrä riittää erittäin hyvin. Ehdottomasti yksi parhaita puutereista mitä ikinä olen kokeillut. Tämän rasia on myös täydellinen mukana kassissa kulkemaan ja pakkauksesta löytyy myös kiinteä iso peili mikä on aina vain hyvä juttu, vai mitä?

Oletko kokeillut Sothysin puutereita?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s