beauty

Sothys Teint Lumineux Velvety Compact Foundation

// tuote on saatu testiin //
Tänään testataan Sothys Teint Lumineux Velvety Compact Foundation meikkivoidetta puuterimaisessa muodossa. Olen rakastunut Sothysin tuotteisiin viimeaikoina todella ja myös tämä meikkivoidepuuteri vaikuttaa täydelliseltä tuotteelta. Sävyjä tästä löytyy kolme ja itselläni on vaalein eli 10 beige naturel. Meikkipuuteria voi käyttää ihan suoraan kuivana tai sitten kosteutettuna, peittävyyttä voi helposti säädellä näin myös. Tuote tulee kauniissa paketissa ja mukana tulee myös pehmeä meikkisieni. Peilistä myös plussaa. Hintaa tällä meikkipuuterilla on 59 euroa. 
Meikkipuuteri levittyy helposti ja tasaisesti, myös kuivana käytettäessä saa peittävän lopputuloksen joka kestää koko päivän hyvänä. Tästä tuli heti ensimmäisen testauskerran jälkeen se tuote mitä tulee käytettyä juuri niinä aamuina kun tulee todella kiire. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s