beauty

Naobay Origin Gentle Facial Toner

Naobayn kasvovesi on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Ensinnäkin rakastan tätä pakkausta, yksinkertaisen kaunis, tätä voi pitää esillä kylpyhuoneessa. 🙂 Tätä Naobayn kasvovettä ja muitakin heidän tuotteitaan saa tilattua ainakin Ecco-Verde verkkokaupasta, joka on suomalainen verkkokauppa. Hintaa tällä kasvovedellä on 17,69 €. 
Kasvovesi sisältää paljon antioksidantteja, se myös pienentää ihohuokosia ja saa ihon säteilemään. Kasvovesi sisältää mm. riisiproteiinia ja appelsiininkukkavettä. Tuotteessa on hentoinen tuoksu, ei ollenkaan häiritsevä. Tämä kasvovesi on myös vegaaninen eikä se sisällä alkoholia, alumiinia, silikoneja, parafiinia ja asetonia. 
Naobay Origin sarja on suunnattu erityisesti ikääntyvälle iholle ja tuotteet ovat tehokkaita. Toki tuotteita voi käyttää vaikka ei ihan vielä olisikaan anti-agin iässä. 🙂 
Viikon verran suunnilleen käytin tätä kasvovettä aamuin illoin ja tykkäsin kyllä paljon. Käytön jälkeen iho jäi puhtaan tuntuiseksi eikä yhtään “nihkeäksi/tahmeaksi”. Voisin ehdottomasti ostaa tätä joskus myöhemminkin itselleni käyttöön. 4,5/5 pistettä tälle. 

Oletko kokeillut Naobayn tuotteita?

One thought on “Naobay Origin Gentle Facial Toner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s