beauty

Spring Inspiration

// pictures from ellos.fi //
Kevät lähestyy ja samoin lähestyy muutto uuteen kotiin joten pieni sisustusinspiraatiokin on iskenyt. Mitään isompia muutoksia mihinkään huonekaluihin en ole tekemässä muuton yhteydessä mutta jotain pientä uutta voisi ehkä harkita, lähinnä verhoja/tyynyjä/mattoja. Elloksen sisustusvalikoimaa on tullut muutaman kerran käytyä katsomassa ja sielläkin olisi vaikka mitä uutta ja kaunista kotiin. Esimerkiksi tuo kaunis vaaleanpunainen nojatuoli olisi täydellinen. Onneksi Elloksella on kuitenkin sen verran isot postikulut isommille tuotteille että en raaski tällä hetkellä ainakaan niitä maksella joten helppo jättää ihan sillä syyllä hankinnat tekemättä. 🙂 Positiivinen asia siis vain. 
Mitkä ovat sinun kotona kevään värit sisustuksessa? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s