beauty

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil

Kesällä tuli “pieni” kosmetiikka-innostus ja tuli tilattua muutamia itselleni täysin uusia tuotteita ja erityisesti sellaisia mistä olin lukenut paljon hyviä arvosteluja. Yksi niistä oli tämä Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil puhdistysöljy. Tätä suositeltiin erityisesti käytettäväksi ensimmäisenä osana kaksoispuhdistuksessa ja siis tämähän todella on ihan mahtava tuote. Öljy puhdistaa tehokkaasti kasvot ja ainakaan itselläni kasvot eivät jää tämän kanssa yhtään öljyiseksi. Tässä tuotteessa on myös ihana tuoksu. Ainut miinus tässä tuotteessa on se että itselläni tämä on ainakin kulunut aika nopeasti eli kovinkaan riittoisalta tämä ei vaikuta. Mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ja pääsee kyllä suosikkilistalleni.

Oletko kokeillut Skin79 tuotteita? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s