beauty

Les Poulettes ja Naturado + Arvonta

// yhteistyössä The Butik kanssa // tuotteet on saatu testiin //

Oletko jo kokeillut Les Poulettesin ihania kangaskasvonaamioita? Itse pääsin jokin aika sitten ensimmäistä kertaa näihin tutustumaan ja testailemaan ja täytyy sanoa että rakastuin näihin. Ihan täydellisiä kangaskasvonaamioiksi, helppo käyttää ja vaikutusaika on näissä vain 10 minuuttia, monissa muissa mitä olen kokeillut niin vaikutusaika on noin 20 minuuttia.

Les Poulettes kasvonaamiot on valmistettu luomupuuvillasta ja ne sisältävät luonnollisia sekä luomulaatuisia raaka-aineita.

Les Poulettes kangaskasvonaamioita saa ostettua The Butik -verkkokaupasta, hintaa naamioilla on 9,50 €.

Processed with VSCO with au5 preset

 

Naturado on Etelä-Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki joka tarjoaa tuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella. Tuotteet ovat monikäyttöisiä ja sopivat kaikille ihotyypeille.

Sain testattavaksi muutaman Naturadon tuotteen ja yllätyin kyllä kuinka hyviä tuotteet olivatkaan. Ennestään merkki ei ollut itselleni tuttu ollenkaan, en muista että olisi missään edes tullut vastaan joten oli erittäin mielenkiintoista päästä testailemaan ihan uutta merkkiä. Omaksi suosikiksi näistä nousi misellivesi joka onkin Naturadon yksi suosituimmista tuotteista. Tykkään monesti käyttää misellivettä juurikin siksi että se on niin nopea vaihtoehto iltaisin ja myös aamuisin. Naturadon misellivedellä sai helposti ja nopeasti ja tehokkaasti kasvot puhdistettua eikä jättänyt ihoa ollenkaan kuivaksi.

Karite perusvoide oli oikein hyvä kuivalle iholle ja iho tuntui kosteutetulta pitkään, voidetta ei tarvinnut lisätä koko ajan. Oikein ihana tuote myös. Tulee varmasti runsaasti käyttöä tälle muutaman kuukauden kuluttua kun ilmat kylmenevät.

Jonkin verran olen ruusuvesiä käyttänyt ja tämä Naturadon ruusuvesi on kyllä ollut yksi parhaista, tuoksu on luonnollinen ja ei ainakaan minun mielestäni liian voimakas, juuri sopiva.

Aurinkovoiteen käyttö on erittäin tärkeää ja tämä Naturadon aurinkovoide on luonnollisista raaka-aineista tehty joten oli itselle ns. uudenlainen aurinkovoide. Toimi itselläni oikein hyvin ja varmasti jatkossakin käytän aina kun vain mahdollista niin vain näitä luonnollisempia vaihtoehtoja aurinkovoiteistakin.

 

ARVONTA

Lopuksi olisi vielä luvassa arvonta, voit osallistua täällä blogin puolella ja myös Instagramin (@livingandlovingdiary) puolella. Voittajalle lähtee Naturadon misellivesi ja Les Poulettes Radiant Glow kangaskasvonaamio.

Osallistumisohjeet:

  1. Seuraa Instagramissa @thebutikshop ja @livingandlovingdiary.
  2. Jätä kommentti tähän postaukseen.
  3. Osallistumisaika on 4-8.9.2019 klo 23.59 asti. Voittajalle ilmoitan 9.9.2019.

Onnea arvontaan!

 

16 thoughts on “Les Poulettes ja Naturado + Arvonta

  1. En ole aiemmin kangaskasvonaamioita testannut itse, mutta oon lukenut että ne ois ihan superkosteuttajia, joten mukana 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s