beauty

Beautiikki

// yhteistyössä Beautiikin kanssa // tuotteet on saatu testiin //

Beautiikki on ihana kosmetiikkaputiikki netissä. Beautiikista löytyy usean eri merkin tuotteita kuten Ere Perez, Senja, Aster & Bay, Kia-Charlotta, Luvially Organic, HelemaalShea ja Bachca.

Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja tilaus toimitetaan nopeasti, 1-3 arkipäivää. Toimituskulut ovat vain 5,90 / maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin ja tarvittaessa on myös maksuton palautus.

 

Ere Perez Australian Blue Cypress Face Nectar kasvoseerumi (32,50 €) on vegaaninen ja cruelty free seerumi joka imeytyy nopeasti ja antaa iholle nuorekkaan hehkun. Tämä seerumi on aivan ihana ja todella antaa kasvoille sitä sellaista ihanaa hehkua. Tätä olenkin useimmiten käyttänyt aamuisin koska on aika kevyt ja toimii hyvin kosteusvoiteen kanssa meikin alla. 5/5.

 

Ere Perez Papaya SOS Marmalade (31 €) on vegaaninen ja cruelty free hoitobalmi joka rauhoittaa ja korjaa ihoa ja tätä voi käyttää ihan joka paikkaan. Erityisen hyväksi tämä koin kuiville huulille, kuivalle iholle, kantapäihin, myös pienille arville ja itikanpistoille toimi hyvin. Tämä on oikein kunnon monitoimivoide ja miten herkullisen värinenkin. 🙂 5/5.

 

Kia-Charlotta Vegan Nail Polish (12,90) Kia-Charlotta on suomalaisen Kian perustama vegaaninen kynsilakkamerkki, tuotteet valmistetaan Saksassa. Kynsilakat maksavat 12,90 €. Tällä hetkellä Beautiikin valikoimista löytyy kymmenen erilaista kaunista kynsilakkasävyä. Olin erittäin innoissani päästessäni testaamaan tämän merkin lakkaa ja odotukset kyllä ylittyivät jopa, lakka levittyi helposti ja jo yhdellä kerroksella sai kauniin lopputuloksen. Lakka kesti erittäin hyvänä useamman päivän joka on ainakin itselläni todella hyvä aika. 5/5.

 

HelemaalShea shampoo- (8,50 €) ja hoitoainepalat (13,50 €). Halauisin jossain vaiheessa siirtyä kokonaan käyttämään vain palashampoota ja hoitoainetta, sen verran käteviä ja pieneen tilaan meneviä nämä ovat. Näillä kahdella tuotteella hiuksista tuli oikein puhtaat ja pehmeät. 4,5/5.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s