beauty

Klassikko vartalovoide?

Ostin joskus jo aikaisemmin testiin tälläisen Lumenen Kevyt & Raikas vartalovoiteen joka on näköjään ihan klassikko tuote joten pakkohan sellaista on kokeilla. 😀 Voide on myös pakkauksen mukaan valmistettu Suomessa, eikös nykyisin ainakin osa Lumenen tuotteista valmisteta jossain ulkomailla? Pitäisikin joskus lukea tämän päivän Lumenesta. 🙂

Loppujen lopuksi olenkin voidetta käyttänyt jo aika montakin kertaa ja olen myös tykännyt tästä paljon. Koostumukseltaan voide on kevyt ja kuivuu nopeasti, tuoksu on myös hyvä, raikas, ei kuitenkaan liian voimakas. Hyvä perusvoide, voisin ostaa uudelleenkin. Hintaakaan tällä ei ollut kuin muutaman euron ainakin silloin alennuksella kun sai. Pisteitä tälle 4/5.

Käytätkö Lumenen ihonhoitotuotteita? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s