beauty

Look Fantastic Beauty Box Elokuu 2019

 

Elokuun Look Fantastic Beauty Box saapui ja tänään kurkataan mitä se sisälsi tässä kuussa. Muutaman tuotteen olinkin jo nähnyt mitä boxista löytyy mutta ainakin niiden perusteella boxi vaikutti erittäin hyvälle.

 

Aika hyvältä näyttää elokuun Look Fantastic boxi eikö vain? Suosikkini näistä kaikista on ehdottomasti Rituals Cream On voide joka pääsi heti käyttöön. Siinä on ihana tuoksu ja se on muutenkin yhtä ihana ja hyvä kuin yleensäkin Ritualsin tuotteet ovat olleet.

Ainut mistä en niinkään ollut innoissani oli tuo, onneksi pieni pakkaus, James Readin itseruskettava. Tänä kesänä aika monta kertaa yritin useampaakin itseruskettavaa käyttää mutta kertaakaan en saanut tasaista lopputulosta, en tämänkään kanssa vaikka heti tätäkin piti kokeilla. Mutta ainakin tässä itseruskettavassa oli lopputuloksena hyvänvärinen rusketus, ei ollenkaan oranssi tms. Miinusta ainoastaan melko voimakkaasta itseruskettavan hajusta, se onkin toinen syy miksi en itseruskettavia tykkää käyttää, se haju on monessa tuotteessa niin voimakas ja kamala. 😀

 

 

Mitäs pidit elokuun Look Fantastic Beauty Boxista? 

One thought on “Look Fantastic Beauty Box Elokuu 2019

  1. Boksi oli varsin hyvä. Itsekään en jaksa itseruskettavista enää innostua kun niitä tulee joka tuutista ja olen jo löytänyt toimivan ja tosi hyvän ruskettavan. Kannattaa kokeilla sunkissed ruskettavia!
    Tuo highlighter paletti on hurjan kiva ja sävyt ihania

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s