beauty

Nordic Health Magnesium Sleep Cream

Processed with VSCO with av4 preset

// tuotteet on saatu testiin //

Tänään esittelyssä Nordic Healthin Uni Magnesium voide. Sain testattavaksi aikuisille ja lapsille tarkoitetut voiteet ja näitä nyt noin pari kuukautta olen testaillut itselleni ja lapsilleni myös.

Uni Magnesium on voide joka sisältää magnesiumia, laventelia ja kamomillaa. Voiteet on kliinisesti testattu ja todistettu rentouttavan lihaksia, rauhoittavan ja sen myötä rauhoittaa myös unta.

Voiteita voi ostaa mm. Nordic Health Spraysin sivuilta ja hintaa on 27,60 €.

Laitoin voidetta iltaisin noin pari tuntia ennen kuin menin nukkumaan itselleni ja lapsille. Lapset eivät itse osanneet oikein sanoa tunsivatko voiteen vaikuttavan mitenkään mutta nukkuivat ehkä hieman rauhallisemmin kuin yleensä. Itselläni huomasin taas suurimman vaikutuksen siinä että voide todella rentoutti ja rauhoitti. Olen jo pidempään kärsinyt yöllä pienistä lihaskivuista ja joitakin kertoja saattaa tulla ikävä herätys pohkeen suonen vetoon ja se ei ole yhtään mukava juttu se. Mitään pienintäkään tunnetta lihaskipuihin tai suonenvetoon ei käytön aikana tullut, siitä iso plussa tälle. Jatkossa aijonkin käyttää voidetta aina iltaisin kun vähänkään tuntuu siltä että saattaisi tulla suonenvetoa tms. 4/5 pistettä näille. 🙂

Processed with VSCO with av4 preset

 

Oletko kokeillut magnesium-voiteita? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s