beauty

Sweety siveltimet

// yhteistyössä Sweety.fi kanssa // tuotteet on saatu testiin //

Sweety.fi on suomalainen kauneuden verkkokauppa. Sweetyn valikoimaan kuuluu mm. Real Techniques, Organic Shop, Eyenlip ja Sweetyn omat tuotteet sekä paljon muitakin merkkejä ja tuotteita. Jos et vielä ole käynyt tutustumassa niin nyt kannattaa ehdottomasti käydä! 🙂

Pääsin testaamaan Sweetyn omia ihan liian kauniita siveltimiä jotka ovat myynnissä joko yksittäin tai sitten myös pakettina. Siveltimet ovat 100 % vegaanisia ja synteettisiä. Siveltimet ovat laadukkaan tuntuiset ja erittäin kauniit ainakin minun mielestäni. 🙂

Siveltimiä löytyy useita erilaisia, yhteensä kymmenen erilaista. Harjakset ovat pehmeät ja siveltimiä on helppo käyttää ja meikin saa myös kauniisti näillä levitettyä. Ainakin itselläni ovat oikein toimivat. 4/5.

 

Sweetyltä löytyy myös tälläinen erittäin kätevä puhdistussieni siveltimille, erittäin hyvä varsinkin luomivärisiveltimille kun tällä saa poistettua värin niin helposti siveltimestä ja sitten selviää yhdellä siveltimellä melkein koko hommasta. 🙂 Olenkin jo pidemmän aikaa halunnut tälläistä kokeilla ja nyt vihdoinkin pääsin kokeilemaan ja täytti kyllä odotukset täysin. 🙂 5/5.

 

Onko Sweety sinulle jo tuttu verkkokauppa? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s