beauty

Bottega Verden kesäiset suosikit

// tuotteet on saatu testiin //

Tänään ajattelin esitellä muutamat suosikkini tältä kesältä hiustenhoidon osalta nimittäin nämä kolme tuotetta Bottega Verdeltä eli shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä auringolta suojaava hoitoaine. Viime viikkojen helteiden takia olen pessyt hiuksia useammin viikossa kuin yleensä, nyt ehkä noin joka toinen päivä, välillä myös joka päivä. Aurinko ja kuuma ilman kuivattaa hiuksia sen verran että tuplamäärä hoitoainetta on ollut vain hyväksi. Joudun oikeastaan aina käyttämään hoitoainetta hiusten pesun jälkeen sillä muuten en saa niitä ikinä harjattua. 😀

 

Näillä kolmella tuotteella on saanut helteilläkin pidettyä hiukset puhtaan tuntuisina eivätkä ole pääseet auringossakaan kuivahtamaan. Monestikaan ei tule ajateltua hiusten suojaamista auringolta mutta kyllä se vaan vaikuttaa paljonkin jos suojaa hiukset vaiko ei suojaa.

 

 

Oletko kokeillut Bottega Verden hiustuotteita? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s