beauty

Pure = Beauty

// tuotteet on saatu testiin //

Pure = Beauty on suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja sain muutaman tuotteen testattavaksi itselleni.

Näitä öljyjä käytin kesän aikana lähinnä silloin kun olin ulkona ja auringossa, porkkana öljyjä laitoin aurinkorasvan levityksen jälkeen siinä toivossa että jos vaikka ruskettuisin edes vähän ja sitten Argan öljyjä levitin iltaisin “auringon oton” jälkeen. En siis oikeasti jaksa aurinkoa ottaa sillä tavalla koska en vaan rusketu ikinä yhtään mutta tälläisten tuotteiden kanssa voi edes yrittää jos vähän edes ruskettuisi. Koska en jaksa kuitenkaan lopulta olla auringossa niin hirveästi niin sekin varmasti vaikuttaa vähän että en kuitenkaan sitten rusketu. Iho kuitenkin pysyy hyvässä kunnossa kun muistaa kesälläkin öljyjä käyttää. 🙂 Jotain hyötyä kuitenkin rusketusöljystäkin. 😀

 

Tämä shea monitoimivoide on ollut hyvä apu mm. hyttysten puremille, jostain syystä kutina on helpottanut kun tätä on laittanut. Tätä olen käyttänyt kylläkin ihan myös kasvoille ja kuivalle iholle iltaisin, oikein ihana voide tämäkin. Varmasti syksyllä/talvella myös erittäin hyvä kun iho on erittäin kuiva.

 

Onko Pure = Beauty tuttu merkki?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s