beauty

Urtekram Morning Haze

// tuotteet on saatu testiin //

Sain testattavaksi Urtekramilta muutamia tuotteita ja rakastuin täysin tähän Morning Haze sarjaan. Urtekramin tuotteitahan löytyy ihan jopa lähikaupasta saattaa löytyä (ainakin omassa lähikaupassa näitä myydään). Hinta-laatusuhde näissä on mahtava ja tuotteet vaikuttavat olevan vielä hyvin riittoisiakin, täydellistä.

Erityisesti näistä pidän tuosta hiuksiin jätettävästä hoitoaine spraysta. Melkein ikinä ei nimittäin riitä että käytän vain normaalisti pois pestävää hoitoainetta vaan silti pitää melkein aina käyttää jotain hoitoainespraytä vielä lisäksi ja tämä on oikein ihana ja toimiva tuote, tällä saa hiukset selvitettyä. 🙂

 

 

Mitä mieltä olet Urtekramin tuotteista? Käytätkö? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s