beauty

Bottega Verde meikit

// tuotteet on saatu testiin //

 

Tänään testaillaan Bottega Verden muutama meikkituote. Bottega Verde on luonnollinen kosmetiikkasarja Italiasta ja tuotteita löytyy paljon niin meikkejä kuin ihonhoitoa ym. Tuotteista noin 70 % on vegaanisia ja lähes kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä. Bottega Verden tuotteita voi tilata osoitteesta: www.bottegaverde.fi. Tuotteita löytyy myös mm. Citymarketista ja Nettiapteekista.

 

Bottega Verden Ultra Gloss on ihana, kaunis, kesäinen huulikiilto on kestävä, helposti levittyvä huulikiilto. Itselleni valitsin huulikiillon nuden ruusuisessa sävyssä joka on ihana. Huulikiilto sisältää E-vitamiinia ja persikkauutetta ja se on vegaaninen. Täydellinen. Hinta on 13,99 €.

Sitten tähän toiseen ihanuuteen, eli Bottega Verden luomiväripalettiin mistä löytyy 10 erilaista mattaista ja helmiäissävyä jotka soveltuvat kaikki ihan arkenakin käytettäväksi. Pakkaus sisältää myös siveltimen ja peilin. Tuote on vegaaninen. Hintaa luomiväripaletilla on 39,99 € ja sävyvaihtoehtoja löytyy kaksi erilaista.

Sävyt ovat luonnolliset mutta niin kauniit ja hyvin levittyvät ja kestävät. Pigmenttiä löytyy mielestäni hyvin jokaisesta sävystä ja varsinkin juuri arkikäyttöön tämä paletti on juuri sopiva.

 

 

Oletko kokeillut Bottega Verden meikkejä? 

One thought on “Bottega Verde meikit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s