beauty

Testissä Flow Cosmetics + Korento

// tuotteet on saatu testiin //

Sain muutamia Flow Cosmeticsin tuotteita ja Korennon mineraalipuuterin testattavaksi jokin aika sitten ja nyt olen kerennyt tuotteita testailemaan niin ajattelin kertoa bloginkin puolella suosikkini näistä.

Flow Cosmeticsiahan saa ostettua useastakin paikasta jo niin verkkokaupoista kuin ihan liikkeistäkin. Flown kaikki tuotteet ovat luomutuotteita ja 100 % luonnollisia.

 

Ehdottomaksi suosikiksi itselleni näistä tuotteista nousi kyllä tämä öljyseerumi, ihana koostumus ja jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Vaikka onkin öljyseerumi niin iho ei tunnu yhtään sellaiselta “öljyiseltä” tämän levittämisen jälkeen, itselläni on aika epäpuhdas iho tällä hetkellä ja tämä on kyllä sopinut myös tälläiselle hankalalle rasvoittuvalle iholle. Monesti miettii että kannattaako rasvoittuvalle iholle mitään öljyistä tuotetta laittaa mutta joskus ainakin näköjään kannattaa. 😀

Tästä olin kuullut jonkin verran jo aikaisemmin, eli Calendula deodoranttivoiteesta, ja siis olin kuullut vain positiivista tästä. Ja kyllä, oikein toimiva onkin, mutta ei ehkä niin kätevä kåyttää kuin normaali roll-on.

Myöskin tämä ihana ruusuvesi on ihana, varsinkin näin kesällä tämä on kyllä ihan täydellinen tuote ja hento ruusun tuoksu on ihana, jos yhtään tykkää ruusun tuoksusta. 🙂

Haluaisin oppia käyttämään enemmän mineraalimeikkejä ja varsinkin mineraalimeikkipuuteri on sellainen että joku päivä vielä toivon että sellaisella saisi arkisin pohjan tehtyä, tällä hetkellä ei vielä onnistu mutta vielä joskus, ehkä. Tämä ajatus lähti oikeastaan siitä kun pari vuotta sitten I Love Me messuilla kävin testaamassa jotain (en nyt muista mikä mineraalipohja oli kyseessä) mineraalimeikkivoidetta ja miten täydellisen pohjan sillä saikaan aikaan ja miten pienellä määrällä tuotetta. Taisin vielä sortua ostamaan sen purkin itselleni mutta en sitten ikinä kotona osannut itse tehdä sillä samaa lopputulosta vaikka hankin sitä varten muutaman erilaisen kabuki-siveltimenkin mutta ei nekään auttaneet asiaa. 😀

Onko Flow Cosmeticsin tuotteet tuttuja? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s