beauty

Organic Shop Love

// tuotteet on saatu testiin //

Sain jokin aika sitten testattavaksi Organic Shopin tuotteita, merkki oli itselleni jo tuttu mutta tuotteita en ikinä ollut ennen kokeillut ollenkaan. Organic Shopin tuotteethan ovat edullisia mutta toimivia ja mikä parasta, tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa. Kaikki Organic Shopin tuotteet maksavat alle 10 euroa kappale, ei ollenkaan paha hinta luonnonkosmetiikkatuotteille. Organic Shopilta löytyy tuotteita niin ihonhoitoon kuin hiustenhoitoon.

 

Omiksi suosikkituotteiksi näistä nousivat hiuksille tarkoitettu naamio ja vartalokuorinta sekä vartalovoide. Näissä on myös ihanat luonnolliset tuoksut, ei mitenkään vahva tuoksu mutta ihana tuoksu kuitenkin. 🙂

Käytätkö luonnonkosmetiikkaa? Oletko kokeillut Organic Shopin tuotteita? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s