beauty

Ihanat paletit testissä

// yhteistyössä makeupshop.fi kanssa // tuotteet on saatu testiin //

Make Up Shop on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa josta löytyy paljon ihania merkkejä ja tuotteita hyvään hintaan. Merkkejä löytyy mm. Make Up Revolution, NYX, Essence, E.l.f., Physicians Formula, Technic, Maybelline jne. Yli 32 € tilauksiin saa ilmaisen toimituksen ja muutenkin toimituskulut ovat vain 3,99 jos ei mene yli 32 € tilaus.

 

Sain muutaman tuotteen testattavaksi ja nämä ovat kyllä ihan täydelliset tuotteet varsinkin kesäksi, sävyt ovat niin täydelliset. Make Up Revolutionin meikit ovat laadukkaita ja pigmenttisiä mutta hinnaltaan pieniä, täydellisiä. Olen käyttänyt monta vuotta jo Make Up Revolutionia ja ikinä en ole vielä pettynyt heidän tuotteisiin.

Technic on myös sellainen merkki mistä pidän sillä myös heidän tuotteet ovat hintaansa nähden erittäin laadukkaita ja pigmenttisiä, jonkin verran olen vuosien varrella heidänkin tuotteita käyttänyt ja ehkä yksi tai maksimissaan kaksi tuotetta on tullut vain vastaan jotka eivät sitten olleet niin hyviä mutta tänä päivänä heidänkin valikoima on vain kasvanut ja luulen että laatukin yleisesti vain parantunut. Nämä kaksi merkkiä on kyllä ihanat ja sopivat budjettiin aina. 🙂

 

 

Onko Technic ja Make Up Revolution merkit tuttuja? Entäpä MakeUpShop?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s