beauty

Madara Hemp Lip Conditioning Balm

// yhteistyössä Madaran kanssa // tuote on saatu testiin //

Tänään testataan Madaran Hemp Lip Conditioning Balmia, huulivoidetta. Hintaa tällä huulivoiteella on noin 12 €. Huulivoide on kosteuttava ja huulia suojaava.

“Pohjautuu täyteläiseen ja ravitsevaan oliiviöljyyn, sheavoihin ja hoitavaan hamppuöljyyn, jotka vahvistavat ihon suojaominaisuuksia. Sisältäen runsaasti omega 3 ja omega 6 rasvahappoja, hamppuöljyssä on myös merkkittävä määrä antioksidantteja, jotka vaikuttavat ikääntymismuutoksia ehkäisevästi. Ehkäisee kuivuutta ja jättää miellyttävän tunteen huulille koko päiväksi.” (www.madaracosmetics.com)

Huulivoide on erittäin kosteuttava ja heti levityksen jälkeen huulien kuivuus on poissa. Itse joudun käyttämään huulirasvaa joka päivä ja tämä on siitä täydellinen että 1-2 käyttökertaa päivässä riittää, monesti muuten joutuu huulirasvaa käyttämään jopa kerran parissa tunnissa.

Olen aikaisemminkin käyttänyt toista hamppurasvaa ja oli mielenkiintoista nyt päästä vertaamaan tätä siihen ja tämä oli suunnilleen yhtä toimiva kuin se toinenkin, tästä kuitenkin plussaa kun on juurikin tarkoitettu huulille. 🙂

 

Oletko jo kokeillut hamppukosmetiikkaa? 

One thought on “Madara Hemp Lip Conditioning Balm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s