beauty

Madara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

// yhteistyössä Madaran kanssa // tuote on saatu testiin //

Tänään esittelyssä Madaran Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask, hintaa paikasta riippuen noin 24-29 €. Madara on yksi Suomen suosituimmista luonnokosmetiikkamerkeistä ja tuotteita saakin ostettua jo useita eri kaupoista kuin myös verkosta ihan kotimaisilta sivuilta.

Tämä kyseinen naamio poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja puhdistaa ihon. Naamio sisältää runsaasti vitamiineja jotka tasapainottavat ihoa ja auttaa korjaamaan ikääntymisen merkkejä ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja hehkuvalta. Tämä onkin yksi ihan parhaista naamioista varsinkin näin kesällä.

Tällä hetkellä olen innostunut “hieman” liikaa kangasnaamioista mutta tälläisistä levitettävistä naamioista tämä on kyllä yksi parhaista juurikin siitä syystä että tämä todella puhdistaa ihon ja tämän käytön jälkeen iho jää ihanan pehmeäksi.

 

 

Oletko kokeillut tätä Madaran naamiota? Mitä pidät?

 

Vielä on aikaa osallistua Madaran tuotepaketin arvontaan, osallistumaan pääset suoraan tästä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s