beauty

Madara Age Defence Day Cream

// yhteistyössä Madaran kanssa // tuote on saatu testiin // sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä //

” * Madara Age Defence Day Cream (47,90 €) on voide jonka koostumus on ainutlaatuinen, koostumus perustuu nuorentavaan pohjoiseen koivunmahlaan, johon ei ole lisätty pisaraakaan vettä. Koivunmahla on vallankumouksellinen neste, jonka on todistettu vähentävän kaikkia ihossa näkyviä ikääntymisen merkkejä. Pääosassa MÁDARAn patentoima CELL REPAIR BIO-COMPLEX –kasviuuteyhdistelmä, jonka teho kohdistuu kollageenin muodostumiseen, kiinteytykseen ja suojaamaan ihoa vapaita radikaaleja vastaan.” (lähde: www.madaracosmetics.com/fi)

 

“Ylellinen, ikääntymistä hidastava kosteusvoide, joka vähentää dramaattisesti ympäristön haittavaikutuksia, auttaa tukemaan luonnollista kollageenin muodostumista, auttaa korjaamaan ihon rakennetta ja kirkastamaan väsynyttä ihoa. Huomaat välittömän sileyden ja hehkun ihollasi. Sisältää MÁDARAn patentoimaa CELL REPAIR BIO-COMPLEX –kasviuuteyhdistettä ja ihoa nuorentavaa pohjoista koivunmahlaa.” (lähde: www.madaracosmetics.com/fi)

 

 

Joitakin viikkoja olen nyt tätä * Madaran Age Defence päivävoidetta testaillut ja pakko todeta että se on ihana, täydellinen päivävoide jokapäiväiseen käyttöön. Sopii hyvin myös meikin alle. Voin kyllä itsekin todeta että iho tuntuu sileältä ja kuulaalta tämän voiteen käytön jälkeen, ihan täydellistä.

 

 

Vielä kerkeät osallistua Madara-arvontaan, osallistumaan pääset suoraan tästä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s