beauty

BH Cosmetics Hangin’ In Hawaii Palette

Tänään testataan BH Cosmeticsin Hangin’ In Hawaii luomiväripalettia. Tilasin tämänkin jokin aika sitten BeautyBayltä jossa on hyvä valikoima BH Cosmeticsin tuotteita joihin olen ollut erittäin tyytyväinen ainakin tähän mennessä. Hintaa tällä Hangin’ In Hawaii luomiväripaletilla on tällä hetkellä 15 € BeautyBayllä.

 

Ihan liian kaunis paletti tämäkin kokonaisuudessaan pakettia myöten mutta erityisesti tämän paletin sävyt ovat ihan täydelliset näin kesällä varsinkin. Tässä paletissa myös mattasävyt ovat kauniit ja pigmenttiset. Kaikki sävyt ovat täydellisen pigmenttisiä ja täydellisesti levittyviä. Täydellinen paletti siis, en osaa muuta tästäkään sanoa. 5/5.

 

 

Pidätkö millaisista sävyistä luomiväreissä? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s