beauty

Centifolia Light Fluid Emulsio

// yhteistyössä Centifolian kanssa // tuotteet on saatu testiin //

Centifolian Light Fluid emulsio on kosteuttava ja ihonsävyä kirkastava joka sopii parhaiten normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Emulsio sisältää entifolia-ruusua, hyaluronihappoa, riisipuuteria sekä C-vitamiinia. Riisipuuteri auttaa pitämään ihon “himmeänä”. Emulsiolla saa raikkaan, kosteutetun ja kuulaan ihon.  Emulsiota voi käyttää kosteusvoiteen kanssa tai sen tilalla ihan joka päivä aamuin illoin.

Itse olen käyttänyt tätä muutamana päivänä nyt ihan yksistään ja sitten kokeillut myös siten että olen ensin laittanut ihan ohuelti tätä emulsiota ja sen päälle hetken päästä vielä saman sarjan voiteen, erityisesti iltaisin tämä on tosi hyvä, aamulla on sitten ihanan kosteutettu ja pehmeä iho. Ihan paras tämäkin emulsio siis. 5/5.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s