beauty

Centifolia Golden Nectar Kuivaöljy

// yhteistyössä Centifolian kanssa // tuotteet on saatu testiin //

Centifolia on ranskalainen ihonhoitosarja koko perheelle. Centifolia on yksi ensimmäisistä Cosmebio-sertifioituja merkkejä Ranskassa. Yritys on perustettu vuonna 1983. Tuotteet ovat kasvipohjaista kosmetiikkaa ja tuotteita löytyy laajasti. Centifolian kaikki tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ranskassa heidän omassa tehtaassaan. Tuotteet ovat turvallisia, laadukkaita ja kohtuuhintaisia luomukosmetiikkatuotteita jotka sopivat koko perheelle.

Suomessa Centifolian tuotteita voi ostaa esimerkiksi Stockmannilta ja Sokokselta.

 

Golden Nectar kuivaöljyä voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Öljy ravitsee ja korjaa ihon ja hiusten kuntoa. Öljy sisältää viittä eri luomuöljyä: kamelia, apinanleipäpuu, jojoba, argan ja lilja. Öljy levittyy helposti ja imetyy nopeasti, joten se on helppo ja nopea käyttää ihan vaikka joka päivä kun ei tarvitse odotella pitkään kuivumista kuten joissakin öljyissä se on vähän ongelmana.

Öljyn raaka-aineista 100 % on peräisin luonnosta ja 21,5 % on luonnonmukaisia.

Ihana tuote ja sopii käytettäväksi joka päivä ympäri vuoden. Luulen että tästä on paljon apua talvella kunhan hiukset on sähköiset niin tulee silloin varmasti enemmän käytettyä juurikin hiuksille sähköisyyttä estämään.

 

 

Oletko kokeillut Centifolian tuotteita? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s