beauty

Nurme

// yhteistyössä Nurmen kanssa // tuotteet on saatu testiin // sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä //

Olethan kuullut jo Nurmesta? Jos et, niin Nurme on luonnonkosmetiikkaa Viron puhtaasta luonnosta. Nurmen tuotteet tulevat Virosta ja ovat pienen perheyrityksen valmistamia tarkoin valituista raaka-aineista.

Nurmen tuotteita saa ostettua Suomesta jo useammastakin eri kaupasta, esimerkiksi Ruohonjuuresta, * Biodellystä,  * Hyvinvoinnin.fistä, Kärkkäiseltä jne. Kaikki jälleenmyyjät löytyvät Nurmen omilta nettisivuilta www.nurme.fi.

 

Nämä kaikki ovat aivan ihania tuotteita ja toimivia, ehkä eniten näistä testaamistani rakastuin sokerikuorintaan, laventeliveteen ja rusketusöljyyn (en rusketu ikinä yhtään joten kaikki tälläiset avut tulee käytettyä 🙂 ).

 

Oletko kokeillut jo Nurmen ihania tuotteita? 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s