beauty

Cocopanda Unboxing

// yhteistyössä Cocopandan kanssa // tuotteet on saatu testiin // sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä //

 

 * Cocopanda on suomalainen kauneudenhoitotuotteita myyvä verkkokauppa ja avattu 2016. Ihan jo vuodesta 2016 alkaen Cocopanda on ollut yksi omista suosikeistani, monet kerrat on tullut tilattua juurikin Cocopandalta ihan vain jo siitä syystä että heiltä löytyy aina kaikki tuotteet mitä tarvitsee ja yleensä aina parhaaseen hintaankin vielä. Toimitus on myös ilmainen yli 40 € tilauksille.

 

Sain valita Cocopandalta omia suosikkejani ja uusia tuttavuuksia testattavaksi ja tänään unboxataan tämä laatikko.


* Elf Blending Eye Brush // * Ecotools Powder Brush // * TIGI Hard Head Hair Spray // * Hawaiian Tropic Lip Balm // * Batiste Dry Shampoo // * The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer // * The Ordinary Salicylic Acid 2 % Solution


* NYX Tinted Brow Mascara // * The Balm Mary-Lou Manizer // * The Balm Betty-Lou Manizer // * Revolution Strobe Highlighter // * Too Faced La Creme Lipstick // * Milani Baked Blush // * Beauty Uk Glacier Gloss // * Beauty Uk Lips Matter // * Revolution Concealer & Define // * Revolution Loose Baking Powder // * YSL Rouge Volupte Shine Lipstick // * Maybelline Brow Precise Micro Pencil // * Wet’n Wild Ultimate Brow Pencil 

 

 * Cocopandalla on mahtava kesäale ajalla 3.7-6.8.2019, kannattaa ehdottomasti käydä shoppailemassa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s