beauty

Yves Rocher Sensitive Vegetal Creme

 

Tilasin joku aika sitten pitkästä aikaa Yves Rocherilta muutaman tuotteen ja yksi niistä oli tämä päivävoide. Tästä on pakko tehdä heti oma postaus nimittäin viikon verran suunnilleen olen nyt tätä käyttänyt ja todennut tämän kyllä täydelliseksi juuri tähän vuoden aikaan käytettäväksi. Voide on kevyt ja jättää ihon kuitenkin erittäin kosteutetun tuntuiseksi ja ilmavaksi. Täydellinen näin kesällä käytettäväksi. Ainoa miinuspuoli tässä on se että ei sovellu kesällä ainakaan ihan joka päivä käytettäväksi kun aurinkosuojaa tässä ei ole yhtään. 4/5

 

 

 

Pidätkö Yves Rocherin tuotteista? Mikä on suosikkisi? 

Ihanaa kesää ja onnea valmistuneille!
 

 

2 thoughts on “Yves Rocher Sensitive Vegetal Creme

  1. Mun suosikkeja Yves Rocherilta on suihkugeelit ja -saippuat, sekä hiuksiin jätettävä hoitoaine Botanical Expertise -sarjasta. Kasvotuotteita en ole juurikaan käyttänyt viime aikoina. Ihanat kuva<3

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s