beauty

Essence ostoksia

Taas meni hetki ennen kuin löytyi sellainen Essencen hylly josta löytyi nämä etsimäni tuotteet, nimittäin ainakin kolmesta eri Tokmannista tai Citymarketista olin jo käynyt hyllyt aina tarkistamassa mutta missään ei ollut yhtään mitään näistä mutta sitten löytyi onneksi yksi Tokmanni mistä löytyi nämä kaikki. 

Essencen mattainen aurinkopuuteri *, ihanan iso ja sävykin on tässä vaaleammassa versiossa juuri sopiva, ei liian tumma. Tästä on myynnistä myös tummempi versio jota olikin paremmin saatavilla kuin tätä vaaleaa, ainakaan itse en löytänyt kuin yhdestä Tokmannista * tämän vaalean, tummempaa oli useammassakin paikassa vielä hyllyissä. Hintaa tällä aurinkopuuterilla oli 4,39 € *.

Toinen Essencen * tuote mitä olen etsinyt viime aikoina on tämä ihan paras Camouflage concealer *. Näistä löytyy tällä hetkellä ainakin kaupan hyllyiltä kolmea vaaleaa vähän eri sävyä ja nyt kun kerrankin löytyi kaikki kolme vaaleinta lähti sitten kassalle mukaani. Nämä ovat vaan ihan parhaita ja hintaa on vain noin 3,49 € *. 

Pidätkö sinä Essencestä? Mitkä ovat sinun suosikkituotteesi merkiltä? 
* sisältää mainoslinkkejä

2 thoughts on “Essence ostoksia

  1. Essence-suosikkeja on lukematon määrä, joten on aika vaikea yksilöidä. Toisaalta suosikitkin vaihtuu sitä mukaan, kun tulee uusia tuotteita ja vanhoja poistuu myynnistä. Tästä concealerista ole tykännyt viime aikoina kovasti. Erittäin hyvälaatuinen. Lisäksi kestosuosikkini on super curl mascara, ja toivottavasti sitä ei poisteta valikoimista ihan heti;) Essencen poskipunat ovat myös hyviä.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s