beauty

Cocopanda Unboxing

Tänään kurkataan mitä tulikaan tilattua Cocopandalta. Edellisestä tilauksesta onkin jo aikaa joten tällä kertaa tilaukseen lähti vähän useampi tuote joita olen halunnut jo pidempään kokeilla, erityisesti nuo The Ordinaryn tuotteet. Olin näköjään myös onnistunut säheltämään tilauksen kanssa ja tilannut Milanin luomiväriä kaksi kappaletta täysin samaa pakettia joten luulenpa että toinen näistä pääsee seuraavaan arvontaan sitten kesällä joten kannattaa pysyä kuulolla. 🙂 Vielä on kuitenkin aikaa osallistua kevät arvontaan ja Instagramin puolellakin on menossa arvonta. 

Mitäs tykkäsit ostoksista? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s