beauty

Testissä: Essence Good Vibes Good Memories luomiväripaletti

Tänään testataan Essencen uutta Good Vibes Good Memories luomiväripalettia. Tämä oli ihan pakko saada kun pakkaus on niin nätti mutta kuitenkin yksinkertainen ja tietysti sävytkin olivat kauniit. Essenceä voi tällä hetkellä ainakin ostaa suurimmasta osasta Tokmanneista *, Citymarketeista, Carlsonista, Kärkkäiseltä yms. tai sitten netin kautta esim. Kosmetik4Less verkkokaupasta. Monesta paikkaa jo löytyy siis. Itse olen ainakin täällä suunnalla huomannut että tietyissä Tokmanneissa on useimmiten parhaat valikoimat, monesti kun hyllyt ovat aika tyhjänä varsinkin suosituimmista tuotteista, kannattaa siis hieman valikoida mistä lähtee ostamaan jos useampi vaihtoehto lähettyvillä. 

Kokeilin heti muutamat sävyt ainakin ensimmäisellä testauksella olen tyytyväinen ja tulen varmasti tämän käyttämään. Vaaleimmat sävyt ovat aika näkymättömiä mutta nämä tummemmat kyllä toimivat vai mitä mieltä olet? 

Pidätkö Essencestä? Mikä on suosikkituotteesi? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s