beauty

The Ordinary Serum Foundation 1.1 N Fair Neutral

Tänään testataan The Ordinaryn Serum Foundation * meikkivoidetta sävyssä 1.1 N Fair Neutral. Sävyn valitseminen oli hieman haastavaa koska vaihtoehtoja oli aika monta vaaleissakin sävyissä ja sitten vielä kaksi erilaista meikkivoidetta että kumman sitten valitsisi. Päädyin kuitenkin lopulta tähän vaikka nyt jälkikäteen ajateltuna niin alunperin olin varmastikin ajatellut hankkivani juuri sen toisen meikkivoiteen eli The Ordinary Coverage Foundationin *. Mutta pitää ehkä myöhemmin vielä testata sitäkin. 

Pullossa sävy näyttää aika täydelliseltä itselleni mutta sitten kun sitä laittaa iholle niin sävy näyttääkin paljon enemmän kellertävältä ja olinkin jo ihan varma että ei tule toimimaan. Mutta sitten kuitenkin kun voiteen levitti kasvoille niin sävy jotenkin tasoittui ja sulautui omaan ihonsävyyn hyvin. Seuraava pelko olikin sitten että jos sävy tummuu päivän aikana… niin ei kuitenkaan tapahtunut ainakaan niin paljoa että olisin itse ainakaan huomannut joten luulen että kesällä tämä meikkivoide on ihan täydellinen. 

Pidätkö The Ordinaryn tuotteista? Mitkä ovat suosikkisi? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s