beauty

Makeup Shopping

Smashbox Cover Shot Major Metals Palette * // Essence Good Vibes Eyeshadow Palette * // Essence Volume Mascara * // Essence Good Vibes Baked Blush * // Catrice More Than Nude Nailpolish // Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Mitä meikkejä sinä olet ostanut viimeksi? Onko löytynyt uusia suosikkeja? 

2 thoughts on “Makeup Shopping

  1. Toi Essencen poskipuna/highlighter kyllä kiinnostaisi, mutta en ole vielä saanut sitä käsiini;) Eikös se ole jokin kausituote, jollen väärin muista? Catricen HD meikkivoide on tosi hyvä. Oon tykännyt siitä. Miten sinä?

    Like

  2. Catricen juuri tämä HD meikkivoide on kyllä ihan paras, varmaan kolmas tai neljäs jo käytössä. En tiedä kuvittelinko vain mutta tällä kertaa maksoi hieman enemmän kuin viime kerralla? Toi Essencen poskipuna on kyllä ihana, mielestäni on tämän kevään kausituote, oli viimeinen niin pakko oli napata mukaan. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s