beauty

iDeal Of Sweden Unboxing

Tänään unboxataan iDeal Of Swedenin paketti joka kolahti postiluukusta tuossa pari päivää sitten. Aikaisemmin tilasin aina puhelimeen kuoret ebaysta mutta nyt viimeaikoina olen tykästynyt vähän liikaa näihin iDeal Of Swedenin kuoriin, onhan ne niin kauniita ja laadukkaita verrattuna ebaysta tilattuihin. Näissä on vielä vuoden takuukin mikä on aika hyvä juttu. 

Nämä ovat siis toiset tilaamani kuoret iDeal Of Swedeniltä ja tällä kertaa päädyin kultaiseen, Golden Swirl kuoriin * ja nämä ovat kyllä ihan täydelliset. En usko että nämäkään jäävät viimeisimmiksi kuoriksi mitä tulen tilaamaan ihan vaan koska ovat niin täydellisiä ja kauniita ja laadukkaita. 

Käytätkö sinä puhelimessasi kuoria? Mistä yleensä tilaat kuoret? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s