beauty

Glossy Box March 2019

Tänään avataan maaliskuun vaaleanpunainen laatikko eli tietenkin Glossy Box. Tämä on nyt kolmas Glossy Box mitä Suomessa näitä nyt on ilmestynyt, tammikuussa tuli siis ensimmäinen. Ensimmäisestä boxista en itse ihan hirveästi tykännyt mutta seuraava oli jo parempi niin toivotaan nyt että kolmas boxi on myös parempi kuin edellinen. 🙂  

Ja maaliskuun boxista paljastui nämä viisi tuotetta. Mitäs olet mieltä? Minun mielestäni ihan ok sisältö, mikään tuote ei nyt ollut sellainen että olisin innoissani ollut mutta ei mikään ole huonokaan, aika perus. Varmaankin kuivashampoo jää ainakin itselle käyttöön koska sellaista ei nyt taida omista kaapeista löytyäkään ja välillä olisi aina sellaiselle tarvetta. OleHenriksenin pikkupurkki jää varmasti käyttöön myös mutta muiden tuotteiden kanssa pitää vielä harkita jos laittaisi eteenpäin. 

Mitäs tykkäsit maaliskuun boxista? // What you think about march box?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s