beauty

Cien Nature

Kuluneella viikolla kävin Marsaanan järjestämässä tilaisuudessa jossa esiteltiin Cienin Nature sarjaa jota on saanut viime syksystä lähtien Lidlistä. Itse en tätä ollutkaan vielä aikaisemmin kokeillut ollenkaan joten todella mielenkiintoista päästä lopultakin näihin tuotteisiin tutustumaan. Luonnonkosmetiikka on kuitenkin kiinnostanut itseänikin jo pidemmän aikaa ja Jolien kuukausiboxin kautta on tullut useampaankin luonnonkosmetiikkatuotteeseen tutustuttua mutta ainakin Suomessa saa maksaa vielä aika paljon luonnonkosmetiikkatuotteista joten tälläinen sarja Lidlissä on vain positiivista. Kaikkien näiden tuotteiden hinnat ovat nimittäin alle 5 euroa. Esimerkiksi huulivoide jota jo kokeilinkin ja tykkäsin paljon maksaa vain 1,29 €! 

Omat suosikkini näistä testiin saamistani tuotteista ovat tuo Cien Nature Calendula Lip Balm -huulivoide ja Cien Nature Pomegranate Night Cream. Päivävoide ei ehkä ollut omalle iholleni niin kosteuttava kuin olisin toivonut mutta yövoide vaikuttaa oikein toimivalta ainakin itselleni. 

Oletko sinä jo testannut näitä ihania Lidlin Cien Nature sarjan tuotteita? Jos niin mitkä ovat suosikkisi? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s