beauty

Loving: Maku Kitchen Life

Jatketaan tänään vielä koti ja sisustusteemalla, nimittäin haluaisin esitellä täällä bloginkin puolella yhden uuden suosikkini ja löytöni viime marraskuulta, jostain syystä ei ole aikaisemmin tullut itselläni vastaan, nimittäin Maku Kitchen Life. Täydellisiä tuotteita kotiin ja heillä on tosi laaja valikoima kaikkea keittiöön, astioista paistinpannuihin ja purkkeihin jne. Onko sinulle Maku Kitchen Life sarja jo tuttu? Ainakin Kärkkäiseltä voi tilata netistä ja Jumbosta ja Redistä löytyy sisustusliikkeet jotka myyvät näitä ihania tuotteita. Viime vuoden puolella innostuin ja ostin heidän keittiöpurkkeja joihin saa kivasti laitettua makaronit, jauhot ja kaiken muun ja nyt on mukavaa kun keittiössä on siltä osin siistiä ja ei tarvitse säilyttää monia eri purkkeja ja pusseja. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s