beauty

Jotex Loving

Aina välillä tulee kierrettyä muutamat nettikaupat läpi ja selailtua uutuuksia. Tällä kertaa Jotexilta löytyi niin ihania ja niin paljon ihania uutuuksia että ajattelin jakaa suosikkini tänne bloginkin puolelle. Voisin kotiuttaa itselleni näistä vaikka kaikki jos olisi rahaa ja tilaa 😀 Jotex onkin yksi suosikki nettikauppani, kun haluaisin esim. uudet verhot niin aina käyn ensimmäisenä katsomassa mitä Jotexilta löytyisi. Heillä on monesti hyviä tarjouksia ja muutenkaan hinnat eivät ole hirmu kalliita joten täältä kannattaa aina etsintä aloittaa. Toinen suosikkikauppani sisustuksen saralla on tottakai Ikea, josta löytyy myös aina kaikki tarpeellinen ja vähemmän tarpeellinen. Kolmas suosikkini on sitten ehkä Jysk, tai ainakin se on myös sellainen kauppa josta on löytynyt omaan kotiin monia kivoja mattoja, laatikoita ja muita piensisustus juttuja ym. Toki jos olisi enemmän rahaa millä sisustaa niin varmasti löytyisi muutama muukin suosikkikauppa mutta pysytään tänään näissä vähän pienemmän budjetin liikkeissä. Mitkä ovat sinun suosikki sisustuskaupat? 

Pictures: jotex.fi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s