beauty

Bette Box March 2019 Unboxing

Maaliskuun Bette Box saapui. Menin sitten jo ennen kuin omani sain haettua niin katsomaan mitä boxi tässä kuussa sisälsi niin jostain blogista. 🙂 Eipäs sitten muuta kuin katsotaan mitä maaliskuun boxista paljastuikaan. 🙂

Ensisilmäyksellä sisältö näytti oikein hyvältä, vai mitä olet mieltä? Erityisesti huomioni kiinnitti Noughtyn To The Rescue Moisture Boost Shampoo ihan jo pakkauksen isohkon koon takia ja kauniin värisen pakkauksen ja koska yritän olla ostamatta shampoota kaupasta niin kiva kun on nyt seuraava jo odottamassa kun tämän hetkinen loppuu. Ziajan misellivesi oli mukava saada myös mutta tuosta olisin toivonut isompaa pulloa nimittäin 50 ml ei kauaa kestä itselläni ainakaan. Skin Moodin blender pääsee varmasti pian testiin kun vanha beautyblenderini on jo aikalailla kulunut ja kuivahtanut, toivottavasti tämä toimii yhtä hyvin. Hammastahnakin tulee käyttöön ihan varmasti mutta Dermosilin peitekynä ja Garnierin itseruskettava saattaa jäädä käyttämättä ja pääsevät kiertoon muualle. 

Eli tykkäsin kyllä maaliskuun boxista kokonaisuudessaan vaikka pari tuotetta jääkin ehkä testaamatta. Betten kestokassi oli kiva yllätys myös, niitä kun ei vielä ainakaan löydy liikaa minulta. Päätin että tänä vuonna erityisesti kiinnitän huomiota siihen että muistan ottaa sen kangaskassin mukaan kun lähden ruokakauppaan tai mihin vaan kauppaan ettei tarvitse sitten sitä muovikassia ostaa. 4/5 pistettä tälle boxille.


Mitäs sinä tykkäsit maaliskuun Bette Boxista? 

One thought on “Bette Box March 2019 Unboxing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s